Syksyn 2015 uutisia

Julkaistu 01.04.2016

Neljän kuukauden palkanmaksuerä lähetettiin kuudelle perheelle elokuun 2015 lopussa. Jo useamman vuoden ajan Apua Haitille ry on maksanut kuuden perheen palkkaa St. Marcissa. Missionuoret YWAM Haiti hoitaa työn koordinaation ja palkanmaksun. Aikaisemmin vuosina 2011 ja 2012 nämä perheet ovat saaneet kodin suomalaisten ystävien kautta, mutta köyhyyden takia perheet eivät olisi pystyneet selviytymään ruuasta, lasten koulumaksuista, ym. muista jatkuvista menoista ilman suomalaisten ystäviemme mahdollistamaa työtä.

Marraskuussa 2015 tuettiin viittä haitilaista opiskelijaa maksamalla heidän vuotuinen koulumaksunsa. Kaikki tuettavat opiskelijat ovat joko orpoja tai yksinhuoltajaäitien varassa, joille on hankittu kodit vuosina 2012 ja 2013 St. Marcissa ja Montrouiksessa.